Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní koupání

9. 2. 2018

4. února byla opět zorganizována početná výprava na sever do německého Schönecku. Vybaveni plavkami, ručníky, šampony, pitím, svačinami a míči proti trudomyslnosti, jsme vyrazili k vlaku do Sokolova. Zde se projevilo, že plíživý duch kultury z dálného východu a nebo možná ten feministický z dálného západu, proniká i do našich krajin,  a to ve chvíli, když byla jedna z žen dotázána, zda nese jen jeden batoh.  A ano, přestavte si, drze nesla jen ten svůj.

img_6986.jpg

Nutno dodat, že to byl pokus ojedinělý. Po další dobu, nás ženy, muži neatakovali. Naopak dávali nám přednost, např. abychom se směle první mohly vrhnout do útrob tobogánů, přikrývali nám ve vlaku hlavu bundou, aby na nás netáhlo, atd.

Cesta proběhla bez potíží, za oknem svítilo slunce a vlakem svištěl severák. Trochu jsme procvičovali jazyk německý, slova jako zugführer, maschinenführer, grupensexführer a další potřebná pro konverzaci v zahraničí.

Sjezdovky u hotelu byly plné sněhu a lyžařů a moc hezky se na ně, z pod palem v bazénu vyrostlých, koukalo. Taky mořského vlnobití jsme si užili jako každý rok, zajezdili si na klouzačkách, hromadně podebatovali ve vířivce.

img_7013.jpg

Zde jsme objevili kouzlo samospouště u fotoaparátu a tak vzniklo několik fotek nás všech, včetně Jirky dobíhajícího do záběru z různých stran.

Energii v bazénu ztracenou jsme pak doplnili v místním občerstvení.

Fotky si můžete prohlédnout tu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář