Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svátek všech našich soudružek žen

Oslava MDŽ tentokrát připadla na 9. březen. Chtěly jsme ho pojmout netradičně a chtěly jsme ho oslavit samy. Prosím, aby mi nebyly v tomto smyslu vytýkány chyby v pravopise, neboť jsme ho skutečně chtěly oslavit POUZE MY, ŽENY.

20180309_225450.jpg

Po poněkud nudném úvodu, ve kterém jsme chtěly dokázat, že za svá práva umíme bojovat, což dokázalo několik ukázek z dokumentů např. Život Briana ve scéně kamenování, či pohled do šťastné budoucnosti, zpracovaný ve filmu Sexmise, jsme navázaly na loňskou oslavu MDŽ.

vyuka.jpg

Dostavil se totiž náš oblíbený lektor, multilingvista pan docent doktor I. Bugár, který nás opět naučil několik významných slov v maďarštině. A tak k nám již známému výrazu béke, přibyla taková potřebná slova jako orr, mell, szamár. Výuka byla tentokrát interaktivní, jedna z našich soudružek tvořila figurantku, pan docent na ní vše ukazoval a tak naučená slova málokterá z nás zapomene - viz obr. nahoře.

Jelikož se skutečně dostavilo velice málo mužů (asi dva), zábava pak probíhala velmi pěkně a kultivovaně, jak je vidět z přiložených fotografií. Všem ženám děkujeme jménem výboru za účast a těšíme se na příští rok.

received_1992368131037405.jpeg

Fota

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář