Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční schůze po pěti letech Žabáků

4. 1. 2017

3. prosince náš spolek uspořádal výroční schůzi a oslavil tak důstojně 5 let svého zdárného fungování.

Prostory ke konání valné hromady jsme vybrali v Čertově mlýně na Kolové, neb se sem dá dojít pohodlně pěšky a Romanovi tak odpadla stálá obsluha, kterou po něm roky vyžadujeme.

Cesta byla dobrodružná. Za mírného šera jsme vkročili do lesa a potýkali se s přeskakováním klád. Na jedné „křižovatce“ se Kája s Romanem neshodli, kudy dál a tak jsme se rozdělili. Část z nás se s důvěrou vydala za Kájou a za Romanem se vydal Vláďa. Když jsme přelézali 565 kládu, Jana navíc v podpatcích,  a cesta nebyla vidět, vypadalo to, že Kája překoná Jirkův rekord v cestování a převezme tak funkci pěšího vedoucího. Nakonec se ukázalo, že opravdu věděl, kudy jde.  Vláďa nás přes svou manželku informoval o tom, že se mu

1) Roman ztratil

2) vidí červenou lucerničku

3) sedí dávno v hospodě

4) plují přes Lenťák na staré děravé pramici atd.,

což se naštěstí ani v jednom případě nepotvrdilo a jen o něco později dorazili do Kolové za námi.

Poté přijeli také posádky všech aut a schůze, které se zúčastnili všichni aktivní členové a jedna nezávislá pozorovatelka, mohla začít.

img_5862.jpg

Náčelník zjistil, že letos volba nového předsedy nebude a že nám tedy ty jitrnice minulou středu dával zbytečně.

Naplánovali jsme akce, snědli výborné řízky se salátem, vypili, co kdo chtěl, pobavili se dárkem od Nadi a Fandy, po složitém, nakonec úspěšném pokusu obstarat kabel, jsme shlédli cca 10 minutové video s našimi fotkami z akcí za pět let a mohli jsme se vydat jiskřivou zimou na cestu domů.

Zde fotky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář