Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet do Čertova mlýna

17. ledna, jsme se mimo plán, vydali na výlet zasněženou krajinou na Kolovou. K účasti se nám podařilo přemluvit i dva nezletilce - Martina a Vojtu. Ty pochodování přestalo bavit cca 400 m za Šabinou, když zjistili, že tahat nohy ve sněhu není žádná zábava a vůbec se to nepodobá žádné počítačové hře. Byla to nuda, nevěděli, proč tam jdeme, proč tam jdeme pěšky, proč tam jdeme zrovna tudy pěšky.....Po cca 15 minutách nepřetržitých dotazů jsem podlehla a slíbila jim možnost sníst tolik pizzy, kolik budou chtít a návat v teplém autě.

p1010154.jpg

To je, zdá se, uklidnilo a našli si jinou zábavu. Provokovat ostatní házením koulí a šlapáním do zmrzlých louží.

pspx8940.jpg

Shora uvedený snímek nevypovídá o tom, že by snad Roman cestou strádal hlady, to jen zkoušel, jak podnikatelé budou žít po zavedení registračních pokladen.

pspx8962.jpg

Romantickou zimní krajinou a strmými svahy se sklonem jistě  70° jsme se pomalu blížili k cíli. Martinovi se ještě cestou podařilo prošlápnout jednu kaluž natolik pěkně, až si nohu zmáchal ke kotníku. Naštěstí ho rodiče, předvídajíce podobnou událost, vybavili náhradníma botama i fuseklema. Botu jsme pro jistotu použili jen jednu, aby druhá zůstala raději do zásoby. Nevím, ovšem, co by nastalo, kdyby do vody šlápnul znovu pravou.

pspx9021.jpg

V Čertově mlýně jsme se dobře najedli, napili, nechali kluky řádit na houpačkách a s trochou obav sledovali, zda se jim podaří vykoupat v některém z rybníčků, či nikoli. Všechno dobře dopadlo a tak jsme se mohli (ti, kdo nechtěli jet autem) vydat Měsícem ozářenou krajinou zpět.

pspx8957.jpg

Zde krásně zachycená zimní amosféra.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář