Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlakem do Schönecku

28. 2. 2016

První letošní akcí bylo 23. ledna koupání v německém Schönecku. Sešlo se nás poněkud méně, než je obvyklé a na startu to vypadalo, že odpadne ještě jedna členka našeho spolku, která nebyla tak docela a v kondici. Nakonec ale svou indispozici překonala, ve vlaku prospala a v bazénu definitivně utopila.

img_4502.jpg

Cesta ubíhala v pohodě, občas šli strojvůdci ometat sníh z čelního okna a Vlastě se málem podařilo jednoho z nich přepadnout, když mu v nestřežené chvíli nastavila do uličky nohu.

Snědli jsme část svačin a dorazili na místo.

Do vířivky jsme se tentokrát pohodlně vešli všichni a ještě jsme mohi přibrat další koupající se.

img_4510.jpg

Náčelník nás opustil o hodinu dřív, protože potřeboval nutně ještě uběhnout několik desítek kilometrů na běžkách, aby posílil fyzičku.

My ostatní jsme si ještě užívali vlnobití a hru s míčem, nejlepším lékem proti trudomyslnosti, ačkoli ta nás rozhodně nepostihla.

img_4516.jpg

Trochu dobrodružnější cestu zpět si zažil Jirka T., když mu z jeho kvalitních kožených bot (pravda 10 let starých) upadla podrážka. V bazénu byly k prodeji pouze žabky a jiná plážová obuv a v té kupodivu cestu zpět absolvovat nechtěl. Nakonec to zvládl bez podrážky.

Cestu jsme tentokrát ukončili v sokolovské pizzerii a pak se vodou a jídlem znaveni rozjeli do svých domovů.

A ještě fotky.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář