Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozloučení s létem

2. 10. 2013

30. srpna jsme se rozloučili s prázdninami a tak trochu i s končícím krásným, horkým létem. Ohňostrůjce a nežabák Štefan připravil oheň, Jirka zajistil (od Ivy a Petra) kotlik, Roman do něj maso a začali jsme s vařením guláše.

img_6764.jpg

Emil H. trénoval, zřejmě s ohledem na brzké uzavření lávky, přejezd řeky na čtyřkolce. Ostatní se věnovali rozprávění, pečení buřtů a pouze občas míchání guláše. Následkem toho se nám (dle názoru některých správně) podařilo guláš poněkud blíže spojit s kotlíkem a místy pěkně dočerna ožehnout. Přesto jsme ho většinu snědli.

img_6739.jpg

V podvečer jsme ještě otestovali, zda ocelová lana vydrží větší zátěž a na rozloučenou nás Roman u té příležitosti vyfotil. Náčelník byl také tentokrát jediný, kdo okusil vodu a zaplaval si.

img_6769.jpg 

S postupující nocí a s klesající hladinou piva a lihovin ve stánku Honzy V., nám bylo čím dál víc veselo. A přes hlasité probrání některých ceslospolečenských otázek jsme po půlnoci končili všichni dobře naladění, někteří natolik, že se smějíce těžko dostávali přes naši, dnes zbořenou, lávku zpět.

img_6798.jpg

Díky všem za přinesení dobré nálady, Editě za koláč a jestě zvlášť omluva a poděkování Jirkovi, za uvedení kotlíku do  původního stavu.

Fotky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář