Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování pořadateli otevření lávky přes Ohři v Šabině.

29. 11. 2013

Rádi bychom poděkovali neznámému člověku, který nás pozval k znovuotevření rekonstruované lávky přes řeku Ohři v naší obci.

Ve čtvrtek 28. listopadu 2013 se uskutečnilo za přispění neznámého pořadatele otevření lanové lávky v Šabině. Do schránek občanů obce dorazilo v obecním zpravodaji pozvání na oficiální opětovné uvedení do provozu naší provazové lávky, která většině z nás již velmi chyběla. Otevření bylo ohlášeno na 10. hodinu dopolední dne 29. 11. 2013. Mnoha  Šabinákům tak jistě přišlo líto, že se tohoto slavnostního aktu nemohou zúčastnit.

img_7751.jpg

 

A tak nám přišla velmi vhod anonymní výzva k dostavení se pro ty, kteří v pátek dopoledne obvykle pracují, již na čtvrteční večer. Potěšil nás zejména zájem našeho exprezidenta pana Václava Klause, který právě projížděl kolem a přijal pozvání k přestřižení pásky. Pronesl úvodní řeč, naši lávku rovnou pokřtil na lávku Žábovu (dle prvních dochovaných písemných zmínek o původním majiteli Šabiny). Se všemi opravdu vřele pohovořil a po pojedení koláčků a chlebíčků přijal i pozvání do místního hostince. Otevření lávky bylo korunováno ohňostrojem.  

img_7761.jpg

 

Neznámému svolavateli a organizátorovi této akce proto děkujeme za pěkný zážitek.

A ještě obrazová dokumentace

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář