Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejkratší cyklovýlet za Zajícem

V pondělí 6. 8. 2013 jsme podnikli spontánní akci a zároveň nejkratší cyklovýlet Žabáků  - do Kynšperka za pivem Zajíc v nově obnoveném místním pivovaru. Počasí bylo poněkud neklidné a tak, když jsme se sešli v 7 hodin večer u lávky, začalo pršet. Vlastně spíš lít. Tak tak jsme dojeli ke stánku za řeku a vypadalo to, že zde naše akci skončí.

Po krátké přestávce jsme se (Roman, Jirka, Kája, Robert, Soňa a Vojta) odhodlali vyjet. Cesta od Dasnic do Kynšperka byla suchá, jen nás trochu odrazovaly blížící se mraky, nicméně vítr nás krásně postrkoval vpřed.

V pivovaru nás čekali další účastníci zájezdu, kteří dojeli autem - Dáša, Pavel, Pavlínka a Honzík M.

Ve chvíli, kdy jsme dosedli začali návštěvníci letní terasu hojně opouštět, neboť tak jako my viděli blížící se černé mraky, připomínající vysoké vlny moře. Neposlouchali totiž Jirku, který tvrdil, že z tohohle určitě pršet nebude. Poměrně dlouho nás jeho přesvědčení drželo v naději. Pak jsme se seskládali pod převis střechy a muži závistivě pokukovali po stříšce kryjící bar a mladé servírky, se kterými by se jistě rádi před deštěm na toto malé místo vměstnali.

Za šera, hustého, teplého a příjemného deště jsme se vydali (tentokrát již bez Vojty, který se vešel i s kolem do auta) zpět. Cestou jsme se zastavili ještě ochutnat pivo u Bobra a mokří, ale veselí dojeli do Šabiny.

 

obraz2838a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář