Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozloučení se starým světem 21. 12. 2012

3. 1. 2013

Pro případ, že by svět skutečně přestal být světem, tak jak ho známe, jsme naplánovali rozloučení s jeho původní formou.

Abychom do dalšího života nebyli zatěžováni hmotnými statky, rozhodl se náčelník, že nám cestu vpřed ulehčí. Již nepotřebné peníze, zlato, drahokamy, jiné hodnotné movité věci, kreditní karty s napsaným PIN kódem a rovněž tak smlouvy na nezastavené nemovitosti, jsme mohli odhodit do předem připavených schránek.

 

img_0912.jpg

Roman se pak se starým světem rozloučil krátkým projevem. Byly rozdány lístky do tomboly a už se mohlo losovat.

Překvapení přišlo hned při tažení první, velmi hodnotné ceny - silikonového ňadra,  kterou si velmi přála vyhrát Monika V. Jirka T. obratně zamíchal lístky v kbelíkovém osudí a ihned vytáhl lístek s číslem, které měla Monika na stole. Zřejmě velmi pečlivě studoval tzv. "karlovarskou losovačku", většinu, zejména luxusních výher, obdržel stůl po jeho pravé ruce. Také sám sobě domů přihrál reklamní ceduli Budvar, kterou si velmi přál. Členům výběrových komisí, které by měly o jeho um (skutečně by nepoznala nic ani přítomná notářka) zájem, sdělím na požádání jeho telefonní číslo. Samozřejmě po zaslání příspěvku na mé konto.

Největší radost z hlavní výhry měl pan Josef T.. Ovšem netrvala dlouho. Nechal vibrační kroužek kolovat, aby si ho mohli všichni prohlédnout a bohužel se mu vrátila pouze prázdná krabička. Výhru zřejmě mezitím bez povšimnutí někdo vyzkoušel. Výherci se tímto omlouváme a cena mu bude nahrazena kroužkem vyšší kvality a větší velikosti.

img_0905.jpg

Konec světa ani propad do jiné dimenze nenastoupil tak dramaticky, jak jsme si představovali a tak jsme se v rytmu hudby, o kterou se jako vždy postaral náš DJ Blue Bird, bavili do pozdních nočních nebo spíše brzkých ranních hodin. Fotografie z akce zde.

img_0951.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář