Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pijácký výlet do Rudolce

24. 11. 2011

19. 11. si Žabáci udělali krátkou procházku, organizovanou stínovým pěším vedoucím Jirkou T., do Rudolce. Sešli jsme se – jak jinak – ve Staré hospodě ve složení Petr S., Iva S., Kája B., Edita B., Zdeňka F., Jirka T. a Soňa P.. Chuck, který říkal, že nás i se svou Jenni dožene, se opravdu nakrátko objevil za námi, pak ale dostál svému jménu a už na nás najednou čekali v dálce před námi.

101_1089.jpg

 
 
Cestou jsme probrali důležité věci týkající se zejména velikosti medvědů (Medvěd kodiak - Ursus arctos middendorffi, je největší poddruh medvěda hnědého - často bývá i více jak 3,2 m dlouhý a mnohdy váží i více jak 700 kg.). Za tmy jsme si prohlédli část obce a došli do cíle – vyhřáté rudolecké hospůdky.
 
 
 
 
 
 
 
Zde proběhl srovnávací test piva, od kterého všichni muži hojně odskakovali navštívit toaletu, neboť jim tam dělalo společnost 12 krásných neoděných žen (na každý měsíc jedna). Je pravdou, že i na „dámách“ byli nazí muži, ovšem běhali na fotografiích společnosti Mountfield se sekačkami, takže v nás příliš vášně nevzbuzovali.
 
101_1103.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Když Jenni (nikoli Lopez, ani Aniston, nýbrž Ďurišová) dopila svou velkou 12°, vydali jsme se na cestu zpět, na kterou nám svítilo tolik hvězd, že téměř nebyla nutná Jirkova čelovka. A protože dbáme na dodržování pitného režimu, naši celkem 7 km pouť jsme museli zakončit u Romana F., který přichystal výborný tatarák.
 
 

Náhledy fotografií ze složky Rudolecká hospoda

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář