Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční schůze na Kamenici

22. 1. 2018

Na výroční schůzi skrze vánoční shony, divoké večírky a jiné důležitosti nezbyl čas v roce 2017 a tak se uskutečnila až 20. ledna roku následujícího.

Aby s námi mohl diskutovat o připravovaných akcich také náčelník, vyrazili jsme opět mimo naše kulturní zařízení, tentokrát do hospody na Kamenici.

Cesta byla spojená se zevní prohlídkou kaple sv. Máří Magdaleny nacházející se ve výšce 600 metrů nad mořem. Brodíce se sněhem, za nářku některých účastníků pochodu, mnoha návrhů, že tedy jdeme raději na Kolovou, domů, do lékárny...atd. jsme na kopec, za podpory Vládi a jeho slivoňovice, vyšplhali. A ano, kaple byla skutečně ten malý, straaašně vzdálený domeček na horizontu, který jsme pozorovali od Šabiny dalekohledem.

img_6961.jpg

Při popíjení, u dobrého guláše a v hluku ve kterém člověk neslyšel ani sám sebe, se nám kupodivu podařilo sestavit tento prozatímní plán akcí pro rok 2018:

Plán akcí 2018

4. února

Plavání v Schönecku

24. února

Maškarní ples

9. března

MDŽ

31. března

Odemykání a zamykání  řeky a s tím spojené jarní koupání v Ohři – myšleno dobrovolné

21. dubna

Výlet – nejlépe vlakem. Jen nevíme kam.

1. května

Cyklozájezd do Stebnice a Neualbenreuthu

2. června

Šabinský puleček

1. září

Rozloučení s létem

Ti, kdo slyšeli, také jednohlasně souhlasili, že jsou spokojeni s orgány. Nebylo bohužel srozumitelně konstatováno, zda se svými či s vedením našeho zapsaného spolku.

Dokumentace zde.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář